Naar boven

Privacybeleid

STEUR, gevestigd in Rotterdam, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacybeleid.

CONTACT

www.steur.site

Galileistraat 15
3029 AL Rotterdam

+31650615462

Gilbert Curtessi is de functionaris voor gegevensbescherming van STEUR. Hij is te bereiken via info@steur.site

PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

STEUR verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze ticketdiensten en / of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor-en achternaam
– Sekse
– Geboortedatum
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een login aan te maken voor het kopen van tickets op deze website, in correspondentie en telefonisch.

BIJZONDERE EN / OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Onze website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@steur.site, dan verwijderen wij deze informatie.

VOOR WELK DOEL EN OP WELKE BASIS WIJ PERSOONLIJKE GEGEVENS VERWERKEN

STEUR verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en / of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– STEUR verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

STEUR neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van STEUR) tussen zit.

HOE LANG WE PERSOONLIJKE GEGEVENS BEWAREN

STEUR bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor de volgende (categorieën) persoonsgegevens hanteren wij de volgende bewaartermijnen:

Persoonsgegevens > Voor de duur dat u uw Stager-account actief houdt met het oog op het kopen van tickets > Ticketverkoop via Stager

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

STEUR deelt uw persoonsgegevens met Stager voor de verkoop van tickets voor evenementen. STEUR blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Stager B.V.
Zomerhofstraat 82
3032 CM Rotterdam

COOKIES OF SOORTGELIJKE TECHNIEKEN DIE WE GEBRUIKEN

STEUR gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die we gebruiken zijn nodig voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Hiermee kunnen wij ook onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via je browserinstellingen verwijderen.

GEGEVENS BEKIJKEN, WIJZIGEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en / of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen / opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@steur.site.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. STEUR zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

STEUR wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WE PERSOONLIJKE GEGEVENS BESCHERMEN

STEUR neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@steur.site

MAKE AN ENQUIRY
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[qodef_separator type='normal' position='center' border_style='solid' color='' width='' thickness='' top_margin='20px' bottom_margin='' ]
fb ig in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in